Click to Watch in HD > Alif Rizky feat Fazayubdina - Dek Lastri (DESPACITO COVER) versi jawa

Watch Dek Lastri - Alif Rizky feat Fazayubdina (DESPACITO COVER) versi jawa ************ Vokal: @alif.rizq Keyboard: @fazayubdina Gitar: @azmanreall26 Mixing and Mastering: @fazayubdina Sutradara: @romskyfr ************ Dek Lastri - Alif Rizky feat Fazayubdina (DESPACITO COVER) versi jawa vokal: @alif.rizq keyboard: @fazayubdina gitar: @azmanreall26 mixing and mastering: @fazayubdina Sutradara: @romskyfr Ku ngerti dek koe mang wis bosen Padahal aku wonge setia Aku mung didakeke pelarian yeahh.. wouwoo.. bubar... Masalah ora wis wis dek Jo mikirke awake dewe Senajan ngono ora bakal ku lali.. lali.. Aku tresno kowe ora sah Ditakon Wis dilakoni ora sah dikongkon Kowe Malah ngono dek Opo iki jenenge takdir Awake panas atiku gosong Duh, loro untuku mikirno awakmu Ket wingi bengi ra Ono kabarmu Opo koe lagi ora ono pulso Oh yeah yahh Awaku wis koyo wong ora normal Kowe ngomong aku sante yo mas Len Aku salah ku njaluk pangapuro Dek Lastri, ojo dumeh ngono to dek ambe kulo Koe cedak mbe lanang liyo ku ra ridho Koe ninggalno aku opo koe tego ? Dek Lastri, ojo lunga to dek wong aku iseh tresno Awaku moh dewekan urip nang dunyo Wes sue ora ketemu pengin crito (Sue sue sue uwis sue) Sak jujure ora relo Aku ora trimo Koe metu karo kae bocah Tukang angon sing nembe dadi bos (tukang angon tukang angon bebek) Meh nganti kapan ngapusi awaku mbendino Lungo purwokerto crito jebul koe ambek lanang liyo Dee lungo lungo mbek Wong liyo Tegal brebes purwokerto Semarang lan Suroboyo Jogja ning malioboro Bahagiakna koe senajan Aku utang bank Tagihan nganti numpuk dikejar kejar wong bank Koe ninggalno Aku pas lagi sayang sayange Buka Buka instagram foto dee mbek koe Awakku moh pisah dek Aku yo kudu piye Tulung jelasno dek Nang ndi salahe Meh crito meh crito Tapi ambe sopo Atiku yo loro rapopo rapopo Aku emoh pisah tapi yo uweslah Senajan tresno yowes ikhlas waelah oh yeah..

Youtube Channel / Alif Rizky [Official]
Loading