Click to Watch in HD > Assalamualaika Ya Rasulullah السلام عليك يارسول الله Nasyid Madrasah Haxhi Sheh Shamia Shkoder [HD]

Watch Assalamualaika Ya Rasulullah السلام عليك يارسول الله, - Nasyid dari Madrasah Haxhi Sheh Shamia Shkoder, yang disampaikan dalam rancangan program Consert Memperingati Junjungan Nabi Muhammad (SAW) di Istambul, Turkey. 29 April 2013. Video ini disunting dari rancangan TV Përjetësisht miku ty (selama-lamanya denganmu) Salam dan Salawat buat Junjungan Nabi Muhammad (SAW) serta keluarga dan para sahabatnya. Nice to share ........ dengan memperbanyakkan Salawat jiwa akan menjadi relax dan tenang. Semuga dengan mengamalkan Salawat kita semua mendapat hikmah syafaat dari Junjungan Mulia Nabi Muhammad (SAW) Utusan (Rasul) Allah. Wasallam. Medreseja Haxhi Sheh Shamia Città Shkodër, Albania. Turkey. Sumber rujukan lawat laman web :- http://shoqataistanbul.com/2013/04/29/perjetesisht-me-ty - Medreseja Haxhi Sheh Shamia, Istambul, Turkey. Facebook:- https://www.facebook.com/pages/Medreseja-Haxhi-Sheh-Shamia/667054806648291 Tags:- انشودة السلام عليك يا رسول الله كامله Sholawat Assalamu Alayka Ya Rasulallah Sholawat Assalamo Alayka Ya Rasool Allah Shalawat Ya Nabi Muhammad SAW Salawat Ya Nabi Muhammed SA Selawat Ya Nabi Mohammed SA Turkey web articles: Koncerti per ditelindjen e profetit Muhamed (a.s), ne teatrin Migjeni, organizuar nga Medreseja Haxhi Sheh Shamia dhe Myftinia e Shkodres Kështu titullohet programi dedikuar Datëlindjes së Profetit të fundit të njerëzimit, vulës profetike Muhamedit (a.s.), program i cili ka hyrë në vitin e 9 të organizimit të tij, i kthyer në një traditë tashmë për qytetin e Shkodrës dhe jo vetëm. Programi është organizim i Medresesë Haxhi Sheh Shamia nën mbështetjen e përhershme të Shoqatës Istanbul, si donatore dhe kontribuese financiare prej vitesh në fushën e arsimit, të kulturës dhe në shumë aspekte të tjera të jetës.

Youtube Channel / amienkg8mlk
Loading