Click to Watch in HD > Locked Away - Versi Jawa (Official Video)

Watch Mp3 download : http://www.cdbaby.com/cd/gamelawan Lyrics Ojo Lunga Chorus : Wes to ojo Lunga, Nang negara liya Tetep nang kene, Ngancani aku ae Ketiwas ati Loro, koyone ra sepira Mending nang kene, kumpul sak kluargane Verse : Yen bendinane aku tetep nang omah Raiso polah-polah pancet rejekiku Mangkane aku pengen metu ko omah Niati nggolek nafkah nang negara liya Kenopo awakmu ora ngerti , aku ancen ra ngerti Padahal wes tak kandani , aku tetep ra ngerti Opo awakmu lali , rasane ditinggal suwengi Seiki kon malah ape lunga , aku pe nggolek dunyo Dunyo mbok gawe apa , yo jelas gawe riko , dunyomu ra ketampa , seng ana atiku nelongso Chorus : Wes to ojo Lunga, Nang negara liya Tetep nang kene, Ngancani aku ae Ketiwas ati Loro, koyone ra sepira Mending nang kene, kumpul sak kluargane Verse : Tahun-tahunan aku ra ndue omah Raiso tuku tanah , kakehan utangku Mangkane aku pengen metu ko omah Niati nggolek nafkah nang negara liya Kenopo awakmu ora ngerti , aku ancen ra ngerti Padahal wes tak kandani , aku tetep ra ngerti Opo awakmu lali , rasane ditinggal suwengi Saiki kon malah ape lunga , aku pe nggolek dunyo Dunyo mbok gawe apa , yo jelas gawe riko , dunyomu ra ketampa , seng ana atiku nelongso Chorus : Wes to ojo Lunga, Nang negara liya Tetep nang kene, Ngancani aku ae Ketiwas ati Loro, koyone ra sepira Mending nang kene, kumpul sak kluargane Bridge ; Yowis nek ancen ra oleh Ora pengen lunga maneh Ora ngoyo nggolek sugih Seng Penting ati ayem waras kabeh Rejeki uwes dipanci Ora ngiro riwa-riwi Ra usah ngoyo nggoleki seng Penting di syukuri di nikmati Chorus : Wes to ojo Lunga, Nang negara liya Tetep nang kene, Ngancani aku ae Ketiwas ati Loro, koyone ra sepira Mending nang kene, kumpul sak kluargane (2x) Wes ojo lunga Nang negara liya Wes ojo lunga Ngancani aku ae Wes ojo lunga kancani kula Wes ojo lunga Kumpul sak Kluargane __________________________ Sebuah karya bersama rekan-rekan Instagram untuk Gamelawan (@gamelawan) Director Awan Producer PANDAWA5 PRODUCTION Singer Dytha (dytha_linciorha) Initiator Tohar (@area_foto_art) Translator 1 Evy (@evynlaila_) Translator 2 Naya (@bhuminayaka) Cameraman Fendy (@mae_fendy) Make-up Evy (@evynlaila_) Talent Tohar (@area_foto_art) Tina (@yess_anit) Aidi (@kangaidi) Aat Editor Kholis Thanks to Moon Cafe (@mooncafe_lmg) Mahmud Junaidi Faiz Monroe (@faizmonroe) Musisi muda berbakat AftaRiswanda : https://www.instagram.com/aftariswanda/ Bagi yang mau kolab bisa langsung DM

Youtube Channel / GamelAwan
Loading