Click to Watch in HD > NEW House mix ~ DJ cewek cantik bebas anu ~ konco mesra paling asik

Watch Yen tak sawang sorote mripatmu Jane ku ngerti ono ati sliramu Nanging anane mung sewates konco Podo ra wanine ngungkapke tresno Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu Terpampang gambar waru ning atimu Nganti kapan abot iku ora mok dukung Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta Sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan Perasaan yang ku simpan buat ku tak tenang Ini semua karena hubungan pertemanan Kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan Adem panas awakku gara-gara kamu Nyibakke atiku, gati menyang aku Sampek kegowo turu, ngimpi ngusap pipimu Tansah nyoto keroso konco dadi tresno Nggereges awak ku naliko mepet sliramu Mung tak sawang esemmu sumebyar nong atiku Bingung rasane atiku kepiye nyikapi Biyene konco suwi sak iki tak tresnani Yen tak sawang sorote mripatmu Jane ku ngerti ono ati sliramu Nanging anane mung sewates konco Podo ra wanine ngungkapke tresno Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu Terpampang gambar waru ning atimu Nganti kapan abot iku ora mok dukung Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta Sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan Perasaan yang ku simpan buat ku tak tenang Ini semua karena hubungan pertemanan Kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan Adem panas awakku gara-gara kamu Nyibakke atiku, gati menyang aku Sampek kegowo turu, ngimpi ngusap pipimu Tansah nyoto keroso konco dadi tresno Nggereges awak ku naliko mepet sliramu Mung tak sawang esemmu sumebyar nong atiku Bingung rasane atiku kepiye nyikapi Biyene konco suwi sak iki tak tresnani Yen tak sawang sorote mripatmu Jane ku ngerti ono ati sliramu Nanging anane mung sewates konco Podo ra wanine ngungkapke tresno Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu Terpampang gambar waru ning atimu Nganti kapan abot iku ora mok dukung Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta Yen tak sawang sorote mripatmu Jane ku ngerti ono ati sliramu Nanging anane mung sewates konco Podo ra wanine ngungkapke tresno Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu Terpampang gambar waru ning atimu Nganti kapan abot iku ora mok dukung Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

Youtube Channel / Video hot
Loading