Click to Watch in HD > Publicus , Kodrina e vdekjes , Dokumentari i patransmetuar

Watch Publicus , Kodrina e vdekjes , Dokumentari i patransmetuar Ky është raporti investigativ, Kodrina e vdekjes, që u përgatit nga ekipi Públicus, e që nuk u lejua të transmetohej të dielën e shkuar nga administratorët në “Vizion Plus”! Ne vendosëm ta transmetojmë online. Ky film është historia e një vdekje dramatike që u tentua të mbulohej e më pas të shpërfillej! Ky film është historia e një kontrate favorizuese që u mbajt e fshehtë! Ky film është historia e Alida Totës që u pengua, u çensurua e më në fund u pushua sepse kërkoi t’i zbulonte! Ky film është kundër censurës. Ky film reflekton përpjekjen dhe kurajon tonë për të thënë të vërtetën.

Youtube Channel / SHQIP
Loading