Click to Watch in HD > Raspeaniot Kamiondzija - BABINO DEVOJCE (Official Video HD) NOVO! © 2017 █▬█ █ ▀█▀

Watch Raspeaniot Kamiondzija - Macedonian Cover/Singer НИНО ВЕЛИЧКОВСКИ - БАБИНО ДЕВОЈЧЕ Еј, што ми се пие, бабо, тој рујно вино, што го точило, бабо, твоје девојче. Ем га точило, ем се смејало, туј спроти мене, бабо, песне појало. Еј, што ми се једе, бабо, бела погача, што гу месило, бабо, твоје девојче. Ем гу месило, ем се смејало, туј спроти мене, бабо, песне појало. Еј, што би ги мрсил, бабо, тије руси косе, што ги чешљало, бабо, твоје девојче. Ем ги чешљало, ем се смејало, туј спроти мене, бабо, песне појало. Еј, што би ги љубел, бабо, тије медни усне, што ги црвило, бабо, твоје девојче. Ем ги црвило, ем се смејало, туј спроти мене, бабо, песне појало.

Youtube Channel / Raspeaniot Kamiondzija
Loading