Click to Watch in HD > Raspeaniot Kamiondzija -JULIJA (Official Video HD) NOVO! © 2017 █▬█ █ ▀█▀

Watch Raspeaniot Kamiondzija - Macedonian Cover/Singer MAKEDONSKA NARODNA - JULIJA Јулија Го пленал Моско, го пленал џанам, нашата сестра Јулија. Кога Јулија грабнаја џанам, анами коси корнеја, бегови солзи ронеја. - Што стори Јуле, што стори, џанам, срцето ми го изгоре? Чифликот ќе го продајме џанам, Јулија ќе ја грабиме. - Чифлици да си продајте џанам, Јулија не ја враќаме.

Youtube Channel / Raspeaniot Kamiondzija
Loading