Click to Watch in HD > Raspeaniot Kamiondzija - PROSTI MI DUSO, MOJA (Official Video HD) NOVO! © 2017 █▬█ █ ▀█▀

Watch Raspeaniot Kamiondzija - Macedonian Cover/Singer ЕФТО ПУПИНОВСКИ - ПРОСТИ МИ ДУШО МОЈА Прости ми душо моја, за ноќите неспани. Твојата врела солза нек ме изгори... Секогаш беше добра таква и остани... Некогаш штом ја чуеш онаа нашата, заиграј, пушти срце, кренија чашата.. Јас морам сам да одам, со својте немири. Ми беше добра вила, таква и остани... Прашина сива падна по нашите патеки, и нема веќе стапки познати чекори, нема ни нежни зборој врели спомени. Понеси мали тајни во своите пазуви. Горчина болка радост и добри спомени. Секогаш така било така ќе остане. Прости ми душо моја...

Youtube Channel / Raspeaniot Kamiondzija
Loading