Click to Watch in HD > TIPE TIPE DUKUN Wkwkwkw

Watch Dukun pengganda uang, dukun sunat dan dukun dukun lainnya yang ada di Indonesia hallo troopz, baru-baru ini heboh berita dimas kanjeng taat pribadi yang bisa menggandakan uang, gw sendiri sih kurang begitu paham kasusnya jadi daripada gw menanggapi masalah dimas kanjeng taat pribadi, mending kita bikin senyumin aja pake video parodi :) mudah2an menghibur music by epidemic sound www.epidemicsound.com please Subscribe, like, comment and share, karena subscribe, like, comment dari temen2 semua yang memberikan gw energy untuk terus bikin video dan berkarya di Youtube ^^ ALL GLORY TO GOD !! Thank you for being you xoxo www.edhozell.com For booking and/or business inquiries : 088808311225 ( Laura ) WA only [email protected] *disclaimer : this video may contains part of other video that is uploaded to Youtube therefore it is courtesy of Youtube and as a verified Youtube partner, i am allowed to use part of other video content courtesy of Youtube under derivative, educational and parody work. To learn more about this go to https://www.youtube.com/yt/copyright/

Youtube Channel / Edho Zell
Loading