Loading...
 

Click to Watch in HD > 2018 Asteroidi Vesta i afrohet Tokës, mund të shihet me sy

Watch Një nga asteroidët më të mëdhenj të sistemit tonë diellor i është afruar Tokës. “Daily Mail” shkruan se gjatë natës mund të shihet me sy të lirë.http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-5887357/An-asteroid-four-times-bigger-UK-close-Earth-visible-naked-eye.htmlAsteroidi i njohur si “Vesta” është tepër i madh dhe i shndritshëm, pavarësisht se është 106 milionë kilometra larg. Gjithashtu bëhet e ditur se asteroidi është i dukshëm në të dy hemisferat, në atë Veriore dhe në atë Jugore.
Loading...
 
Loading