Loading...
 

Click to Watch in HD > Women bu yi Yang versi Jowo, 爪哇語 我們不一樣

Watch Assalamualaikum haophengyo menarti didalam lagu ini tdak sama persis dengan lirycnya,namun maknanya tidak jauh berbeda,semoga berkenanSemono taon kang adi, mong aku seng paham kowe sijiPancen pancen ra gampang, ngesaha ati lan roso benciSak kjab wektu wes genti,kepungkur bareng ra bakal ngilangiAmergo aku kowe ratau mblenjani..Legowo.. ugo ..jembaring ati,langit iki aku kowe seng nyonggoniTansah sregep supoyo,mbesok urip kang kamulyan.b.Ayo konco njogo roso ojo nyakiti..Dewe ra pandang.. ben uwong bedo nasib rezekiAku neng kene, neng kene ngenteni..Dewe ra pandang..Senajan masalah masing-masingSawang sinawang.. mbesok jek temu maneh..xie xie




Loading...
 
Loading